't Groningen Gevoel van...

... Tim Teisman

Geboren ben ik in 1970 in de stad Groningen. Op mijn 2de verhuisd naar Ten Boer waar ik tot mijn 19de gewoond heb.

In september 1989 ben ik Human Resource Management gaan studeren in Enschede. In dezelfde stad kreeg ik op 11 september 1998 (inderdaad in vele opzichten een historische datum) het mooiste cadeau ter wereld; mijn dochter Anne Fleur.

Inmiddels heeft zij het huis verlaten om te studeren in Amsterdam en heb ik inmiddels 12 jaar mijn eigen arbodienst met de naam VerzuimWeg. Dit jaar begon ik ook mijn 2de arbodienst gericht op de Flexbranche met de naam keesz.com.

Voetballen doe ik helaas veel minder dan voorheen: we spelen reserve 2de klasse op zondagochtend voor de kleinste voetbalclub van Nederland. Onze club heet Oud Zwart Wit (OZW) en bestaat uit louter vrienden die in een aantal gevallen zeer goed kunnen voetballen (ex profs) of ex eerste elftal spelers en daarnaast een aantal van mijn eigen niveau: hard werken en je man uitschakelen.

Het is met recht een succeselftal: 5x op rij kampioen en 1x via nacompetitie kwamen we 2 seizoenen geleden in de reserve eerste klasse. Deze bleek met allemaal jongens de helft van onze leeftijd en goed voetballend, veel hoog gegrepen. Nu dus weer in de reserve 2de klasse, waar we prima meekunnen alleen ik dus niet. Eerst maar eens mijn conditie weer op peil brengen verkondig ik al 2 seizoenen aan een ieder die vraagt wanneer ik weer ga voetballen.

Sinds 2015 zit ik in het Hattrickslub bestuur van FC Groningen. Dit bestuur vertegenwoordigd alle sponsors van de FC. Voor mij een mooie plek om dichter bij de club te staan en tegelijkertijd mijn naam en netwerk te vergroten. Met onze zakelijke doelstelling als VerzuimWeg het beste bureau van het noorden te zijn, een ideale activiteit. En over kleine jongens die groot worden: met ingang van dit seizoen zijn wij elke thuiswedstrijd om de boarding te zien en indien de timing goed ook ‘s-avonds op studio sport.

Een heerlijk, gelukkig en gezond leven dus!